Shutters - Joop Brugel Woondesign
15
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15,page-child,parent-pageid-13,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden u zonodig alle privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk… shutters passen in elk interieur. U kunt ze namelijk helemaal naar wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren mee gaat en gemakkelijk is in onderhoud.

JASNO shutters

JASNO shutters zijn verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Primewood en Ecowood. De Primewood shutters zijn vervaardigd uit het exotische, FSC-gecertificeerde white teak. Dit is een stevige, maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. Ecowood shutters worden gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Elke houtsoort heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden.

De medewerkers van Joop Brugel Woondesign zijn opgeleid door JASNO en kunnen u vakkundig adviseren. In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken. Als u thuis de maten van uw ramen opneemt en dit aan ons doorgeeft, ontvangt u direct een vrijblijvende kostenindicatie.

 

Maak een afspraak.

Onderstaande foto's bevatten eigen werk

Merken: Blend, Jasno