Privacy en cookieverklaring - Joop Brugel Woondesign
16948
page-template-default,page,page-id-16948,page-child,parent-pageid-16915,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Privacy en cookieverklaring

Via de website(s) van Joop Brugel Woondesign, www.joopbrugelwoondesign.nl en www.schutterdesign.nl (“dienst”) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Joop Brugel Woondesign acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op je aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Joop Brugel Woondesign is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden je aan deze zorgvuldig te lezen.

Pure bedrijfsgegevens zijn geen persoonsgegevens, behalve wanneer deze aan een medewerker te herleiden zijn.

Gebruik van persoonsgegevens

Door het gebruiken van onze dienst laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Als u onze website bezoekt, zelfs als je je niet registreert of inlogt, verzamelen wij bepaalde informatie, zoals een geanonimiseerd IP-adres, welke browser wordt gebruikt, welk besturingssysteem wordt gebruikt, welke applicatieversie wordt gebruikt, je taalinstellingen en pagina’s (op onze website) die aan je getoond zijn. Deze gegevens zijn echter nimmer aan een persoon te herleiden en gebruiken wij enkel om navigatie te vereenvoudigen en onze website te verbeteren.

Daarnaast is het mogelijk dat u persoonsgegevens invult en verzendt om in contact te komen met een kennispartner of om daar een afspraak mee maken en eventueel overeenkomsten mee te sluiten. Wij slaan deze gegevens niet op en zorgen er enkel voor dat deze gegevens direct naar de kennispartner wordt verzonden.

Het kan om de volgende gegevens gaan.

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Functie
  • Leeftijd
  • Geslacht
  • Geboortedatum

Contactformulier

Als u een contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Advertenties

Onze dienst vertoont generieke advertenties, waarbij geen persoonsgegevens worden verzameld.

Google Analytics (cookies)

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten, tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.
Dit alles gebeurt aan de hand van het plaatsen van een cookie op uw apparatuur. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer (of mobiel apparaat) wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

Ook gebruiken wij functionele cookies om de website beter te laten werken en om bijvoorbeeld uw inloggegevens te bewaren, zodat u deze niet steeds hoeft in te vullen. Het betreft functionele cookies, waarvoor Joop Brugel Woondesign geen toestemming nodig heeft.

Wil je cookies blokkeren, dan kan dat via de instellingen van jouw browser.

Nieuwsbrief

Met uw toestemming is het mogelijk dat Joop Brugel Woondesign periodiek informatie per email toestuurt. U kunt u ten alle tijden hiervoor afmelden middels de link in de footer van zo’n emailbericht.

Beveiliging

Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden, noch op de dienstverlening van derden, zoals kennispartners die door middel van links met deze website zijn verbonden of die direct met deze website zijn verbonden, omdat zij hun diensten aanbieden en u direct de gegevens aan hen verstrekt. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen en onderzoek te doen naar hoe kennispartners omgaan met uw persoonsgegevens alvorens van deze websites gebruik te maken.

Derdenverstrekking

Alleen met uw toestemming verstrekken we uw gegevens (naam en emailadres en eventueel bedrijfsgegevens) aan een kennispartner.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 19-04-2018.

Inzage en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) de persoonsgegevens kun u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Joop Brugel Woondesign
Ginnekenweg 72
4818 JH Breda
E-mail: info@joopbrugelwoondesign.nl
Tel: +31 (0)76 514 8563